Tietoa minusta

Hei, olen Katariina Rikkonen

Olen SKY-kosmetologi, kotoisin Järvenpäästä. Valmistuin kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta vuonna 2007. Minulle ammattitaito ja luotettavuus ovat tärkeitä arvoja. Toiselta ammatiltani olen ympäristöinsinööri (yamk). Insinööritutkinto on opettanut minua kunnioittamaan yhteistä luontoamme yhä enemmän, ja elämään ekologisemmin, ja vähentämään ihmisiä ja ympäristöä kuormittavia tekijöitä. Tällä hetkellä asun Konalassa Helsingissä. Harrastan metsässä kävelyä ja musiikin tuottamista.

Luonnollista kauneutta

Hoitolassani käytän luonnollisia, ekologisia, laadukkaita, ja pääsääntöisesti kotimaisia kosmetiikkatuotteita. Tällä tarkoitan biosertifioitua, luonnonmukaisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa, joissa ei käytetä hormonihäiritsijöitä eikä ihoa allergisoivia säilöntäaineita tai hajusteita. Teollisesti tuotettu ei- luomulaatuinen kosmetiikkatuote voi sisältää mm. parabeeneja, alumiiniyhdisteitä, muoveja, titaanidioksideja, muovinpehmentimiä ja paljon muita kemiallisia aineita. Kasviallergigot voivat toki saada yliherkkyysoireita luonnonkosmetiikastakin, koska raaka- aineena voi olla mm. marjoja, kukkia tai levää. Siksi on tärkeää aina mainita minulle mahdollisista allergioista ennen hoitoa.

Kauneus kumpuaa sisältä

Vaikka kosmetologina hoidan ihoa, myös mielen ja sielun hyvinvoinnin edistäminen on osaltaan kosmetologin työtä. Pyrin aina siihen, että hoitojen aikana asiakkaan mieli voi rentoutua, ja vielä pitkään hoidon jälkeenkin olo on voimaantunut ja kaunis.  Läsnäoleminen on nykyajan kiireellisessä yhteiskunnassa taito. Meditointi on tärkeä osa myös omaa vapaa- aikaani. Meditointi merkitsee matkaa itseen ja oman energian eheänä pitämistä. Uskon että olemme kaikki loppujenlopuksi energiaa.