Hoidot ja hinnat

Koronatilanteesta johtuen teen ainoastaan satunnaisia viikonloppuja ja iltoja, joista tiedotan somessa. Vapaita aikoja voi varata ajanvaraus sivulla.

Onko sinulla lahjakortti, etkä löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä katariina@gatherina.fi.
En myy tällä hetkellä uusia lahjakortteja.

Kasvohoito

VIRKISTÄVÄ KASVOHOITO 45 min

Ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kirkastava hoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään aina ihotyypin mukaan laadukkailla ja kotimaisilla Ekopharman luomutuotteilla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvo-niska-hartiahieronta ja seerumi. Poista lävistykset kasvoilta hoidon ajaksi jos mahdollista.
49,00€

IHONPUHDISTUS 60 min

Puhdistava ja rentouttava. Sopii ihoille, joissa on epäpuhtauksia sekä tukkeumia tai miliumeja. Myös nuoren iholle ja ongelma-alueille. Sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio, kasvo-niska-hartiahieronta ja voide. Hoito tehdään laadukkailla ja kotimaisilla Ekopharman luomutuotteilla. Poista kasvoista lävistykset ja liimattavat ripset hoidon ajaksi, jos mahdollista.
51,00€

Hieronta

SELKÄ-HARTIASEUDUN KUUMAKIVIHIERONTA 45 min

Hoito on rentouttava, ja vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään lämpimillä laavakivillä, laadukkailla kotimaisilla luomuöljyillä. Poista kaulakorut hoidon ajaksi. Muista juoda runsaasti vettä mielellään ennen ja jälkeen hieronnan. Hoitolasta on mahdollisuus ostaa myös 5x sarjakortteja hintaan 160 €, jolloin maksat yhdestä hoidosta vain 32 € !
42,00€

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45 min

Yläselän, hartioiden, niskan, pään ja kasvojen rentouttava hieronta. Käytän hieman luomuöljyä niskan käsittelyssä. Hoito tehdään asiakkaan istuessa mukavasti. Poista kaulakorut hoidon ajaksi.
42,00€

Jalkahoito

JALKAHOITO 60 min

Hoitaa väsyneitä jalkoja, pehmentää ja kosteuttaa jalkapohjia. Hoitoon sisältyy kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lopuksi virkistävä jalkasuihke. Hoidossa käytän luonnonkosmetiikkatuotteita. Voit täysin rentoutua hoidon aikana. Hoito voidaan tehdä istuallaan tai maaten.
55,00€